• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marsipaanipölkky

Marsipaanipölkky
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 469 kcal / 100 g

    Ainekset

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Jauha mantelit hienoksi ja siivilöi tomusokeri joukkoon. Keitä kerma ja jauhot vesihauteessa ja sekoita punssi seokseen. Anna seoksen jäähtyä vähän ja sekoita se sitten manteleihin ja sokeriin.
    2. Muotoile massasta tanko (halkaisija 3 cm) ja jaa se kolmeen osaan. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Levitä suklaata leivinpaperille ja nosta pölkky päälle. Peitä pölkky suklaalla veistä apuna käyttäen. Siirrä pölkky jääkaappiin jähmettymään.
    3. Leikkaa mantelipölkystä noin sentin paksuisia viipaleita ja tarjoa kahvipöydässä tai glögin kera.

    Ravintosisältö per 100 g

    • 469 kcal1 960 kJ
    • Proteiinia9,64 g
    • Hiilihydraatteja40,8 g
    • Rasvaa29,2 g

    Lisätietoa reseptistä

    Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

    Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

    Kommentoi

    Arvosana reseptille