• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mausteinen kanakori

Mausteinen kanakori
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 109 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Punainen dippi

Keltainen dippi

    • 1tlPirkka currya
    • 1dlkermaviiliä
    • 1tlPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1/4tlsuolaa
    • mustapippurirouhetta

Dipattavaksi

    • 5pientäporkkanaa
    • 15kplkirsikkatomaatteja
    • jääsalaattia
    • varrastikkuja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pane broilerinkoivet uuninkestävään vuokaan 200 asteeseen alimmalle tasolle 15 minuutiksi. Levitä ranskalaiset leivinpaperille pellille ja pane samaan uuniin keskitasoa korkeammalle tasolle. Nosta uunin lämpö 250 asteeseen ja kypsennä 15 minuuttia.
  2. Mausta kermaviilit punaiseksi ja keltaiseksi dippikastikkeeksi: toiseen kermaviiliin Mexicana ketsuppia ja toiseen osaan kermaviiliä currya, hunajaa, suolaa ja mustapippurirouhetta.
  3. Kuori pestyt porkkanat ja viipaloi ne pyöreiksi lanteiksi. Huuhtele kirsikkatomaatit ja salaatinlehdet. Pujottele vihannekset vartaisiin. Pane broilerit, ranskalaiset ja dippikastikkeet kulhoihin. Asettele kulhot isoon koriin. Koristele kori vihannesvartailla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 109 kcal458 kJ
  • Proteiinia1,04 g
  • Hiilihydraatteja9,09 g
  • Rasvaa2,53 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille