• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mehevä tonnikala-raejuustosalaatti

Mehevän tonnikala-raejuustosalaatin salaisuus on kastikkeissa. Valitse maapähkinä-kookoskastike tai sitruunaruohovinagrette.
Mehevä tonnikala-raejuustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 174 kcal / annos (250g)

Ainekset

3 annosta
    • 1psPirkka jääsalaattia
    • 1tlk(200 g)Pirkka tonnikalapaloja vedessä
    • 2isoa (250 g)tomaattia
    • 100gkurkkua
    • 1prk(200 g)Valio raejuustoa
    • korianteria hienonnettuna

Valmistus

alle 15 min
  1. Revi huuhdottu ja valutettu salaatti vadille. Valuta tonnikala. Mausta se maapähkinäkastikkeella. Lohko tomaatit ja paloittele kurkku.
  2. Lisää tonnikalaseos, tomaatit ja kurkku salaatin päälle.
  3. Mausta raejuusto korianterilla. Lusikoi raejuusto salaatin päälle. Tarjoa lisäksi leipää.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 174 kcal727 kJ
  • Proteiinia25,1 g
  • Hiilihydraatteja6,7 g
  • Rasvaa4,78 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua