• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Meksikolainen liha-kasviskeittoReseptin teki kumppani

Meksikolainen liha-kasviskeitto

  • 2 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

2 annosta
    • 1 1/2-2eriväristä paprikaa
    • 1sipuli
    • 150gnaudan paistisuikaleita, maustamaton
    • 75gpekonikuutioita
    • 1rklruokaöljyä
    • 3valkosipulinkynttä murskattuna
    • 1/2-1tlpunaista chilirouhetta
    • 1tloreganoa
    • ripaus suolaa
    • 1tlsokeria
    • 100gmaissia (pakaste)
    • 1/2lvettä
    • 1/2lihaliemikuutio
    • 1/2dlkahvikermaa
    • 2palaa tummaa suklaata
    • tuoreyrttisilppua (ruohosipulia ja persiljaa)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise pestyt paprikat ja poista siemenet ja suikaloi ne. Leikkaa kuorittu sipuli halki ja viipaloi puolikkaat. Kuumenna öljy kattilassa.
  2. Ruskista naudanlihasuikaleet ja pekonikuutiot. Mausta valkosipulilla, mausteilla ja sokerilla. Lisää paprikasuikaleet, sipuliviipaleet, maissi, vesi ja liemikuutio.
  3. Hauduta noin 30 minuuttia. Lisää kerma, tumma suklaa ja yrttisilppu. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Tarjoa patongin tai leivän kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille