• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Meksikon jauhelihakeitto

Nopea jauhelihakeitto maustetaan meksikolaisittain.
Meksikon jauhelihakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • alle 30 min
  • 47,2 kcal / 100 g

Ainekset

5-6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Mittaa vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori perunat ja leikkaa noin sentin kuutioiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja lisää suola. Keitä noin 5 minuuttia
  2. Kuumenna pinnoitetussa pannussa tilkka öljyä ja ruskista siinä jauheliha. Kun jauheliha on paistunut, lisää sipulikuutiot joukkoon hetkeksi kuullottumaan. Lisää lihaseos kattilaan. Mausta mustapippurilla.
  3. Lisää vihannessekoitus ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 5-10 minuuttia ja kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhdo purkki desilitralla vettä ja lisää keittoon. Kuumenna ja anna hautua hetken ja tarkista maku. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 47,2 kcal198 kJ
  • Proteiinia3,38 g
  • Hiilihydraatteja5,3 g
  • Rasvaa1,32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7