• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mexicanasalaatti

Mexicanasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi huuhdotut tomaatit ja asettele ne renkaaksi kookkaan vadin reunoille. Revi keskelle huuhdottu, valutettu jääsalaatti. Halkaise chilipalko ja poista kanta, siemenet ja kalvot sisältä. Hienonna malto.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa, kiehauta siinä chilisilppu ja lisää vihannessekoitus. Kuumenna vihanneksia pakkauksen ohjeen mukaan noin 4-5 minuuttia. Lisää viinietikka ja suola, lusikoi seos salaatin päälle. Tarjoa heti esimerkiksi leivän ja grillivartaiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 138 kcal580 kJ
  • Proteiinia4,5 g
  • Hiilihydraatteja11,8 g
  • Rasvaa7,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2