• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

MiFU-avokadot

Parilapannussa lämmenneet avokadot saavat ruskistusraidoistaan herkullisen savuisan maun ja täytteeksi raikkaan Mifu-kasvistäytteen. Resepti Valio koekeittiö.
MiFU-avokadot
Reseptin teki kumppani
  • 4-8 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4-8 annosta

Salsa

    • 1tomaatti
    • 1/2paprika
    • 100gpunasipulia
    • 1/2tlsuolaa
    • 1mieto punainen chili
    • 1dltuoretta korianteria hienonnettuna
    • mustapippuria myllystä
    • 1rkllimemehua
    • 1pkt(á 330 g)Valio MiFU ruokaraetta Välimeren tomaatti
    • 4(á 800-900 g)avokadoa

Paistamiseen

    • Valio Oivariini juoksevaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi. Hienonna sipuli. Laita kulhoon.
  2. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Lisää chili, korianteri, suola ja mustapippuri kasvisten joukkoon. Pirskota päälle limemehu (n. puolikkaan limetin mehu).
  3. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää Mifu ja paista sitä 4-5 min harvakseltaan sekoittaen, kunnes siihen on tullut vaaleanruskea paistopinta. Lisää kasvisseos ja kuumenna.
  4. Halkaise avokadot ja ota kivet pois.
  5. Paista avokadon puolikkaat kuumalla Oivariini rasvalla sivellyssä parilapannussa niin, että ne raidottuvat ja lämpiävät. Täytä avokadot kuumalla Mifu-kasvistäytteellä.
  6. Tarjoa avokadot lämpinä alkuruokana tai lisukeruokana. Avokadot voi tarjota myös pääruoaksi esim. tuoreen leivän kanssa. Varaa tällöin kaksi täytettyä avokadonpuolikasta per ruokailija.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua