MiFU-avokadot
Parilapannussa lämmenneet avokadot saavat ruskistusraidoistaan herkullisen savuisan maun ja täytteeksi raikkaan Mifu-kasvistäytteen. Resepti Valio koekeittiö.
- 4-8 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4-8 annosta
Salsa
- 1tomaatti
- 1/2paprika
- 100gpunasipulia
- 1/2tlsuolaa
- 1mieto punainen chili
- 1dltuoretta korianteria hienonnettuna
- mustapippuria
- 1rkllimetinmehua
- 1pkt(á 330 g)Valio MiFU ruokarae Välimeren tomaatti
- 4(á 800-900 g)avokadoa
Paistamiseen
- Valio Oivariini juoksevaa
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi. Hienonna sipuli. Laita kulhoon.
- Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Lisää chili, korianteri, suola ja mustapippuri kasvisten joukkoon. Pirskota päälle limemehu (n. puolikkaan limetin mehu).
- Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää Mifu ja paista sitä 4-5 min harvakseltaan sekoittaen, kunnes siihen on tullut vaaleanruskea paistopinta. Lisää kasvisseos ja kuumenna.
- Halkaise avokadot ja ota kivet pois.
- Paista avokadon puolikkaat kuumalla Oivariini rasvalla sivellyssä parilapannussa niin, että ne raidottuvat ja lämpiävät. Täytä avokadot kuumalla Mifu-kasvistäytteellä.
- Tarjoa avokadot lämpinä alkuruokana tai lisukeruokana. Avokadot voi tarjota myös pääruoaksi esim. tuoreen leivän kanssa. Varaa tällöin kaksi täytettyä avokadonpuolikasta per ruokailija.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi