• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Minimurekkeet ja perunahöystö muffinivuoassaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Minimurekkeet ja perunahöystö muffinivuoassa

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 195 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Mureketaikina

Perunahöystö

    • 1ps(400 g)peruna-purjosekoitusta (pakaste)
    • 1tlk(2 dl)Pirkka vispikermaa
    • 1kananmuna
    • 1tloreganoa
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Tyhjennä sipulikeittoainekset kulhoon ja sekoita joukkoon kermaviili ja muna. Lisää joukkoon jauheliha ja sekoita mureketaikina tasaiseksi. Vuoraa puolet (6 kpl) muffinipellin koloista pekonilla ja täytä murekeseoksella.
  2. Annostele peruna-purjosekoitusta kuuden kolon puoliväliin, murustele mukaan sinihomejuustoa ja täytä kolot peruna-purjoseoksella. Sekoita kerman joukkoon muna ja mausteet ja jaa seos tasan perunavuokiin.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia ja kumoa esimerkiksi leikkuulaudan avulla. Auta tarvittaessa puisella tai muovisella veitsellä kekoja irtoamaan vuoista. Tarjoa keot kumottuina tai paistopinta ylöspäin käännettyinä raikkaan salaatin kera.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 195 kcal815 kJ
  • Proteiinia8,36 g
  • Hiilihydraatteja5,92 g
  • Rasvaa15,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua