• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Minimurekkeet ja perunahöystö muffinivuoassa

Minimurekkeet ja perunahöystö muffinivuoassa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 195 kcal / 100 g

    Ainekset

    6 annosta

    Mureketaikina

    Perunahöystö

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Tyhjennä sipulikeittoainekset kulhoon ja sekoita joukkoon kermaviili ja muna. Lisää joukkoon jauheliha ja sekoita mureketaikina tasaiseksi. Vuoraa puolet (6 kpl) muffinipellin koloista pekonilla ja täytä murekeseoksella.
    2. Annostele peruna-purjosekoitusta kuuden kolon puoliväliin, murustele mukaan sinihomejuustoa ja täytä kolot peruna-purjoseoksella. Sekoita kerman joukkoon muna ja mausteet ja jaa seos tasan perunavuokiin.
    3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia ja kumoa esimerkiksi leikkuulaudan avulla. Auta tarvittaessa puisella tai muovisella veitsellä kekoja irtoamaan vuoista. Tarjoa keot kumottuina tai paistopinta ylöspäin käännettyinä raikkaan salaatin kera.

    Ravintosisältö per 100 g

    • 195 kcal815 kJ
    • Proteiinia8,36 g
    • Hiilihydraatteja5,92 g
    • Rasvaa15,7 g

    Lisätietoa reseptistä

    Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

    Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

    Kommentoi

    Arvosana reseptille1