Moderni spagetti bolognese
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Raakamakkara tuo maukkautta helppoon spagetti bologneseen. Resepti: Sanna Kekäläinen
Ainekset
4 annosta
350 g | tai tai |
1 | sipuli tai |
1 | valkosipulinkynsi tai |
500 g | raakamakkaraa tai |
800 g | tai |
1 tl | suolaa tai |
1 tl | sokeria tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
2 dl | parmesaania raastettuna tai |
1 ruukku | tuoretta basilikaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuori ja hienonna sipulit. Laita silppu pannulle ja puristele joukkoon makkarat kuoristaan. Hienonna niitä paistilastalla jauhelihamaiseksi seokseksi. Paista muutama minuutti. Öljyä ei tarvitse välttämättä lisätä, sillä makkara on rasvaista.
Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna porista miedohkolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Viimeistele juustolla ja basilikalla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka sipuli 350g Suomi 2lkHinta 1,09/kpl3,11/kg
- Pirkka Luomu valkosipuli 100 g 2 lkHinta 1,69/kpl16,90/kg
- Pirkka suomalainen basilika ruukussaHinta 0,59/kpl
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g laktoositonHinta 6,99/kpl34,95/kg
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,49/kpl1,49/kg
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka spagetti 500gHinta 1,49/kpl2,98/kg
- Pirkka tagliatelle 250gHinta 1,39/kpl5,56/kg
- Pirkka tomaattimurska 500 gHinta 0,69/kpl1,38/kg
- Pirkka sipuli 1kg Suomi 2lkHinta 1,69/kpl1,69/kg
- Pirkka valkosipuli 100 g 2lkHinta 1,29/kpl12,90/kg
- Valkosipuli ulkomainen kgHinta n. 0,50/kpl9,95/kg
- Järvikylä basilika rkk FIHinta 1,89/kpl
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano juustoraaste 80gHinta 2,99/kpl37,38/kg
- Giovanni Ferrari Parmigiano Reggiano Dop 150gHinta 7,35/kpl49,00/kg
- Dansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,59/kpl1,59/kg
- K-Menu sokeri 1 kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,45/kpl40,83/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka Luomu spagetti 500gHinta 1,99/kpl3,98/kg
- Pirkka spagetti 1kgHinta 1,99/kpl1,99/kg
- Petti hieno tomaattimurska 400gHinta 1,69/kpl4,23/kg
- Plussa-etu −24 %Mutti tomaattimurska 400gPlussa-kortillaEtuhinta 1,50/2 kpl1,88/kgIlman Plussa-korttia 0,99/kpl
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(15 arviota)
- 30 - 60 min3,9(38 arviota)
- 30 - 60 min3,8(85 arviota)
- yli 60 min3,4(69 arviota)
- 30 - 60 min3,3(17 arviota)
- 30 - 60 min3,7(106 arviota)
- 30 - 60 min3,7(122 arviota)
- 30 - 60 min4,6(30 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,2 (30 arviota)
- Ari1 vuosi sittenRaakamakkaran mausteet ja tekstuuri menevät näin valmistettuna hukkaan. Oli myös työlästä pursottaa massa pois kuorestaan. Ei jatkoon tämä resepti