Moderni spagetti bolognese
Raakamakkara tuo maukkautta helppoon spagetti bologneseen. Resepti: Sanna Kekäläinen
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1sipuli
- 1valkosipulinkynsi
- 500graakamakkaraa
- 800gPirkka tomaattimurskaa
- 1tlsuolaa
- 1tlsokeria
- 1/2tlmustapippuria
- 2dlparmesaania raastettuna
- 1ruukkutuoretta basilikaa
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja hienonna sipulit. Laita silppu pannulle ja puristele joukkoon makkarat kuoristaan. Hienonna niitä paistilastalla jauhelihamaiseksi seokseksi. Paista muutama minuutti. Öljyä ei tarvitse välttämättä lisätä, sillä makkara on rasvaista.
- Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna porista miedohkolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Viimeistele juustolla ja basilikalla.
Kommentoi
Raakamakkaran mausteet ja tekstuuri menevät näin valmistettuna hukkaan. Oli myös työlästä pursottaa massa pois kuorestaan. Ei jatkoon tämä resepti