Kuori ja hienonna sipulit. Laita silppu pannulle ja puristele joukkoon makkarat kuoristaan. Hienonna niitä paistilastalla jauhelihamaiseksi seokseksi. Paista muutama minuutti. Öljyä ei tarvitse välttämättä lisätä, sillä makkara on rasvaista.
Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna porista miedohkolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Viimeistele juustolla ja basilikalla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Santa Maria Tellicherry Pepper mustapippuri 70g mylly
5,09/kpl72,71/kg
Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g
PLUSSA-KORTILLA-21 %
4,92/kpl24,60/kg
Zanetti Parmigiano Reggiano juusto 200g
7,89/kpl39,45/kg
Robbes basilika ruukku Suomi 1lk
1,89/kpl
Järvikylä basilika rkk FI
1,89/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.
Kommentoi