Mozzarella-paprikapizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mozzarella-paprikapizza

  • 1 pellillinen
  • 30 - 60 min
  • 185 kcal / 100 g

Ainekset

1 pellillinen

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa noin 42-asteinen vesi taikinakulhoon ja lisää suola ja sokeri. Sekoita hiiva pieneen määrään jauhoja ja lisää seos taikinaan. Lisää loput jauhot vähitellen ja alustamisen loppuvaiheessa öljy. Jätä taikina pehmeäksi. Peitä taikina leivinliinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa, esimerkiksi lämpimässä vesialtaassa, kooltaan kaksinkertaiseksi.
  2. Kuumenna paistokasarissa öljy, lisää paprikat, valkosipulit, yrttimausteet, aurinkokuivatut tomaatit ja halkaistut oliivit ja kuumenna käännellen muutama minuutti. Siirrä sivuun.
  3. Kaada kohonnut taikina jauhotetun leivinpaperin päälle. Taputtele tai kauli taikina ison uunipellin kokoiseksi ohueksi pohjaksi, johon jää myös hiukan reunaa. Levitä tomaattimurska pohjan päälle. Leikkaa mozzarella mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne tasaisin välein pohjalle. Annostele jokaiselle viipaleelle pieni nokare pestoa.
  4. Ripottele juustoraaste ja paprikaseos tasaisesti mozzarellaviipaleiden väleihin. Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla 12-14 minuuttia, kunnes pohja on kypsynyt, reunat saaneet hiukan väriä ja juusto sulanut. Tarjoa salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 185 kcal772 kJ
  • Proteiinia7,46 g
  • Hiilihydraatteja16,9 g
  • Rasvaa9,57 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,60/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Himalajan karkea kristallisuola 500g
    4,15/kpl8,30/kg
  • Pirkka sokeri 1 kg
    0,59/kpl
  • Dansukker Taloussokeri 1kg
    0,83/kpl
  • Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    1,35/kpl
  • Pirkka kuivahiiva 4x11g
    0,99/kpl22,50/kg
  • Dr. Oetker kuivahiiva 4 x7g
    0,99/kpl35,36/kg
  • Sunnuntai kuivahiiva 4x11 g
    1,29/kpl29,32/kg
  • Pirkka Luomu vehnäjauho 1kg
    1,39/kpl
  • Pirkka puolikarkea vehnäjauho 2kg
    1,25/kpl0,63/kg
  • Myllärin Leivontakarkea vehnäjauho 2kg
    1,65/kpl0,83/kg
  • Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500ml
    4,99/kpl9,98/l
  • Pirkka espanjalainen ekstra-neitsytoliiviöljy 250ml
    2,99/kpl11,96/l
  • Pirkka Luomu ekstra-neitsytoliiviöljy 500ml
    5,69/kpl11,38/l
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    1,59/kpl3,53/l
  • Pirkka rypsiöljy 900ml
    2,29/kpl2,54/l
  • Keiju rypsiöljy 1l
    3,85/kpl
  • Valkosipuli ulkomainen kg
    0,42/kpl5,95/kg
  • Pirkka yksikyntinen valkosipuli 100 g ulkomainen
    1,59/kpl15,90/kg
  • Pirkka Provencen mix yrttiseos 9g
    0,49/kpl54,44/kg
  • Meira Välimeren yrttiseos 9g pussi
    0,85/kpl94,44/kg
  • Pirkka aurinkokuivattu tomaatti 200/95g
    2,45/kpl25,79/kg
  • Pirkka aurinkokuivattu tomaattisuikale 190/100 g
    2,29/kpl22,90/kg
  • Royal Aurinkokuivattu tomaatti kuutioina 200 g
    3,49/kpl17,45/kg
  • Pirkka vihreät oliivit sitruunatäytteellä 240/140 g
    1,09/kpl7,79/kg
  • Jolca oliivi 300g sitruunatäyte
    2,25/kpl17,31/kg
  • Pirkka yrttitomaattimurska 390g
    2,503 kpl
    0,89/kpl2,28/kg
  • Pirkka yrttitomaattisose 135 g
    0,49/kpl3,63/kg
  • Pirkka mozzarella 17 % 150 g vähälaktoosinen
    1,99/kpl13,27/kg
  • Pirkka mozzarellapallot 17% 125 g vähälaktoosinen
    1,99/kpl15,92/kg
  • Pirkka mozzarella 125g/200g
    1,19/kpl9,52/kg
  • Pirkka vihreä pesto 185g
    4,502 kpl
    2,45/kpl13,24/kg
  • Pirkka sitruunapesto 135g
    2,19/kpl16,22/kg
  • Barilla Genovese pestokastike 190g
    3,29/kpl17,32/kg
  • Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150 g
    1,55/kpl10,33/kg
  • Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 500 g
    3,89/kpl7,78/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille