• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mozzarellajuustolla kuorrutetut lehtipihvit

Kuorruta lehtipihvit helposti uunissa kesäkurpitsalla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja mozzarellajuustolla.
Mozzarellajuustolla kuorrutetut lehtipihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 453 kcal / annos (210g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • keitettyä pastaa tai riisiä

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota pihvit huoneenlämpöön. Kuumenna uuni 250 asteiseksi.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja paista kevyesti öljyssä. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi ja juusto viipaleiksi.
  3. Kuumenna paistinpannussa öljy. Paista pihvejä kummaltakin puolelta noin 10 sekuntia ja asettele ne rinnakkain uuninkestävälle vadille. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria.
  4. Nosta kesäkurpitsa- ja juustoviipaleet sekä tomaattisuikaleet kerroksittain pihvien päälle.
  5. Paista uunin yläosassa kunnes juusto alkaa sulaa eli 4-5 minuuttia. Tarjoa salaatin ja keitetyn pastan tai riisin kera.

Ravintosisältö perannos 210g100 g

  • 453 kcal1 900 kJ
  • Proteiinia37 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille