Mozzarellajuustolla kuorrutetut lehtipihvit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Kuorruta lehtipihvit helposti uunissa kesäkurpitsalla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja mozzarellajuustolla.
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 240 g) | naudan ulkofileelehtipihviä tai |
1 | keskikokoinen kesäkurpitsa tai |
4–6 | tai |
200 g | mozzarellajuustoa tai |
3 rkl | öljyä tai |
1 tl | suolaa tai |
1 tl | mustapippuria tai |
Lisäksi | |
---|---|
keitettyä pastaa tai riisiä tai |
Valmistus
alle 30 min
Ota pihvit huoneenlämp öön. Kuumenna uuni 250 asteiseksi.
Leikkaa kesäkurpitsa noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja paista kevyesti öljyssä. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi ja juusto viipaleiksi.
Kuumenna paistinpannussa öljy. Paista pihvejä kummaltakin puolelta noin 10 sekuntia ja asettele ne rinnakkain uuninkestävälle vadille. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria.
Nosta kesäkurpitsa- ja juustoviipaleet sekä tomaattisuikaleet kerroksittain pihvien päälle.
Paista uunin yläosassa kunnes juusto alkaa sulaa eli 4–5 minuuttia. Tarjoa salaatin ja keitetyn pastan tai riisin kera.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,7(7 arvostelua)
- alle 30 min4,2(85 arvostelua)
- yli 60 min4,2(16 arvostelua)
- alle 30 min3,3(4 arvostelua)
- alle 30 min4,3(6 arvostelua)
- 30 - 60 min4,6(13 arvostelua)
- alle 30 min3,9(7 arvostelua)
- alle 30 min4,3(3 arvostelua)