
Mozzarellatäytteiset jauhelihapihvit
Jauhelihapihvit kuuluvat monien lapsiperheiden arkiruokalistoille. Kokeile tällä kertaa täyttää jauhelihapihvit mozzarellajuustolla sekä aurinkokuivatuilla tomaateilla.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pieni sipuli hienonnettuna
- 1rklaurinkokuivattujen tomaattien öljyä
- 2-3valkosipulinkynttä murskattuna
- 1tljuoksevaa hunajaa
- 1kananmuna
- 1/2dlkorppujauhoja
- 3/4dlkivennäisvettä
- 1tlsuolaa
- 1/2-1tlmustapippuria
- 300gnaudan paistijauhelihaa
Täyte
- 1pkt(á 125 g)mozzarellaa
- 8aurinkokuivattua tomaattia
- basilikaa
- mustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Ruskista sipulikuutiot ja laita ne sekoituskulhoon. Lisää valkosipuli, pyree, hunaja, kananmuna, korppujauhot, kivennäisvesi ja mausteet. Sekoita ja anna turvota 5 minuuttia.
- Lisää jauheliha ja sekoita hyvin. Tee taikinasta kahdeksan pihviä.
- Leikkaa mozzarella neljäksi viipaleeksi. Valuta tomaatit talouspaperin päällä. Laita juustoviipaleet ja tomaatit pihvien päälle. Mausta basilikalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Nosta toiset pihvit päälle ja painele saumakohdat tiiviisti kiinni. Paista miedolla lämmöllä kypsiksi.
- Tarjoa tomaatti-sipuli-oliivisalaatin kanssa.
Kommentoi