• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Munakoiso-fetaviipaleet

Kauniit ja maukkaat munakoiso-fetaviipaleet valmistetaan kätevästi uunissa.
Munakoiso-fetaviipaleet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa munakoisot pituussuunnassa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Yhteensä saat noin 12 viipaletta. Leikkaa kantapaloista vielä pieni viipale pois, jotta viipaleet pysyvät pellillä suorassa. Asettele viipaleet vierekkäin pellille.
  2. Voitele munakoisojen pinta öljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
  3. Viipaloi tomaatit. Hienonna feta tai salaattijuustokuutiot. Lisää tomaatit ja juusto munakoisojen päälle. Jatka paistamista 225 asteessa noin 10 minuuttia. Mausta mintulla ja koristele basilikalla. Tarjoa alkuruokana, lisäkkeenä tai pienenä lounaana leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 195 kcal819 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille24