Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Munakoiso-kesäkurpitsapataReseptin takana kumppani

Munakoiso-kesäkurpitsapata

Helppo jauhelihapata saa makua munakoisosta ja muista herkullisista vihanneksista. Resepti: Midi Vuorela

Ainekset

6 annosta
    • 1punainen chili
    • 1munakoiso
    • 1kesäkurpitsa
    • 1sipuli
    • 2rklöljyä
    • 400gnaudan jauhelihaa
    • suolaa
    • viherpippuria
    • 1prk(á 390 g)tomaattimurskaa
    • 1ruukkutuoretta oreganoa
    • 1ruukkutuoretta basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Huuhtaise kasvikset ja kuori sipuli. Silppua chili ja kuutioi munakoiso, kesäkurpitsa ja sipuli. Kuumenna öljy laakeassa pannussa ja lisää kasviskuutiot pannuun. Ruskista kuutiot ja anna niiden kypsyä pannussa noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Siirrä kasvikset lautaselle odottamaan.
  2. Ruskista pannussa jauheliha karkeaksi muruksi, pyöräytä kasvikset, mausteet ja tomaattimurska sekaan ja anna seoksen kiehua hiljaa poristen noin 5 minuuttia. Silppua yrtit ruokaan, tarkista maku, lisää suolaa ja viherpippuria tarvittaessa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille17 arvostelua
  • MVX24.7.2020

    Käytin 200gr lihaa 400:n sijasta, käytin myös tosi paljon viherpippuria ja tuli tosi hyvää! Välimerellinen maku.