• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Munakoiso-kesäkurpitsapata

Resepti: Midi Vuorela
Munakoiso-kesäkurpitsapata
Reseptin teki kumppani
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 1punainen chili
    • 1munakoiso
    • 1kesäkurpitsa
    • 1sipuli
    • 2rklöljyä
    • 400gnaudan jauhelihaa
    • suolaa
    • viherpippuria
    • 1prk(á 390 g)tomaattimurskaa
    • 1ruukkutuoretta oreganoa
    • 1ruukkubasilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Huuhtaise kasvikset ja kuori sipuli. Silppua chili ja kuutioi munakoiso, kesäkurpitsa ja sipuli. Kuumenna öljy laakeassa pannussa ja lisää kasviskuutiot pannuun. Ruskista kuutiot ja anna niiden kypsyä pannussa noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Siirrä kasvikset lautaselle odottamaan.
  2. Ruskista pannussa jauheliha karkeaksi muruksi, pyöräytä kasvikset, mausteet ja tomaattimurska sekaan ja anna seoksen kiehua hiljaa poristen noin 5 minuuttia. Silppua yrtit ruokaan, tarkista maku, lisää suolaa ja viherpippuria tarvittaessa.

Kommentoi

Arvosana reseptille