Mustikkaiset paksukaiset
Pienet pannukakut ovat ihana tarjottava esimerkiksi brunssilla tai jälkiruokana. Resepti: Sanna Kekäläinen
20 kplalle 30 min
Ainekset
20 kpl
- 2kananmuna
- 2rklsokeria
- 3dltäysmaitoa
- 2rklöljyä tai voisulaa
- 2tlluomusitruunan kuori
- 4dlvehnäjauhoja
- 2tlleivinjauhetta
- 1dlsuomalaisia pakastemustikoita
Paistamiseen
- voita tai rypsiöljyä
Tarjoiluun
- suomalaisia marjoja
- sokeroitua ranskankermaa
- hunajaa
Valmistus
alle 30 min- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi vatkaimella.
- Yhdistä ranskankerma, maito, voisula ja halutessasi sitruunan kuoriraaste.
- Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään.
- Lisää maito- ja jauhoseoksia taikinaan. Lisää jäiset mustikat varovasti sekoittaen.
- Paista taikinasta miedohkolla lämmöllä paksuja lettuja voissa tai öljyssä.
- Tarjoa marjojen, sokeroidun ranskankerman ja juoksevan hunajan kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit
Kommentoi