Mustikkaiset paksukaiset
- Annosmäärä20 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
Pienet pannukakut ovat ihana tarjottava esimerkiksi brunssilla tai jälkiruokana. Resepti: Sanna Kekäläinen
Ainekset
20 kpl
2 | kananmuna tai |
2 rkl | sokeria tai |
200 g | tai tai |
3 dl | täysmaitoa tai |
2 rkl | öljyä tai voisulaa tai |
2 tl | luomusitruunan kuori tai |
4 dl | vehnäjauhoja tai |
2 tl | leivinjauhetta tai |
1 dl | suomalaisia pakastemustikoita tai |
Paistamiseen | |
---|---|
voita tai rypsiöljyä tai | |
Tarjoiluun | |
suomalaisia marjoja tai | |
sokeroitua ranskankermaa tai | |
hunajaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi vatkaimella.
Yhdistä ranskankerma, maito, voisula ja halutessasi sitruunan kuoriraaste.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään.
Lisää maito- ja jauhoseoksia taikinaan. Lisää jäiset mustikat varovasti sekoittaen.
Paista taikinasta miedohkolla lämmöllä paksuja lettuja voissa tai öljyssä.
Tarjoa marjojen, sokeroidun ranskankerman ja juoksevan hunajan kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(196 arviota)
- alle 30 min4,5(110 arviota)
- alle 30 min4,0(37 arviota)
- alle 30 min3,9(135 arviota)
- alle 30 min3,0(37 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- 30 - 60 min3,6(146 arviota)
- alle 30 min4,0(25 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (6 arviota)