• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Mustikkamuffinit piimästäReseptin teki kumppani

Mustikkamuffinit piimästä

  • 14 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

14 kpl
    • 2banaania
    • 5dltäysjyvävehnäjauhoja
    • 1dlmantelilastuja
    • 2tlleivinjauhetta
    • 1/4tlsuolaa
    • 1dlsiirappia
    • 1dlsokeria (fariinisokeria tai kidesokeria)
    • 2dlpiimää
    • 2kananmunaa
    • 1dljuoksevaa margariinia
    • 1ps(200g)mustikoita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pilko banaanit yleiskoneen kulhoon ja soseuta ne vahvalla vispilällä vispaten.
  2. Lisää kulhoon jauhot, mantelilastut, leivinjauhe ja suola. Sekoita ja lisää loput ainekset mustikoita lukuun ottamatta.
  3. Sekoita taikina nopeasti, lisää mustikat ja työstä ne isolla lusikalla sekoitellen taikinaan.
  4. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 180 asteisen uunin keskitasolla puoli tuntia. Vinkki! Täysjyvävehnäjauhot voit korvata grahamjauholla (1 dl) ja vehnäjauholla (4 dl) tai tarvittaessa gluteenittomalla jauhoseoksella. Jos haluat makeampia muffineita, ripottele kuumille muffineille tummaa sokeria.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille