• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Myslipatukat

Myslipatukat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 kpl
  • 30 - 60 min
  • 465 kcal / 100 g

Ainekset

6 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa pieneen kattilaan rasva, sokeri ja siirappi. Kuumenna rauhallisesti koko ajan sekoittaen. Keitä 2-4 minuuttia edelleeen sekoittaen. Seos muuttuu paksuksi kinuskimaiseksi massaksi. Siirrä kattila pois levyltä.
  2. Sekoita joukkoon mysli. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun foliovuokaan (tilavuus 7,5 dl). Tasoita taikina. Paista 175 asteessa keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman.
  3. Nosta levy pois vuoasta leivinpaperin kanssa ja leikkaa kuuteen osaan. Pane suklaapalat pieneen muovipussiin. Sulata mikroaaltouunissa (600 W)1 min 30 sekuntia. Jos suklaa ei ole vielä täysin sulanutta, jatka sulatusta 10 sekuntia. Leikkaa pussiin pieni reikä. Pursota suklaa myslipatukoille. Anna jäähtyä täysin. Kietaise patukat folioon.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 465 kcal1 940 kJ
  • Proteiinia3,61 g
  • Hiilihydraatteja57,2 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua