• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Nachokset ja paprikasalsa

Resepti: Mari Moilanen
Nachokset ja paprikasalsa
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta

Paprikasalsa:

    • 1/3kurkkua
    • 1/2suippopaprika
    • tuoretta korianteria
    • 2-3rkljalopenoviipaleita silputtuna
    • 3rkloliiviöljyä
    • 2rklvalkoviinietikkaa
    • ripaus suolaa

Tarjoiluun:

    • nachoja eli maissilastuja
    • cheddarkastiketta

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhtele kurkku ja paprika. Pilko molemmat pieniksi kuutioiksi. Pilko säilötyt jalopenot pieniksi kuutioiksi. Silppua korianteri.
  2. Sekoita ainekset kulhossa ja lisää loraus oliiviöljyä, valkoviinietikkaa sekä ripaus suolaa. Tarjoa nachosten ja valmiin cheddarkastikkeen kera.<
  3. Vinkki! Paprikasalsa maistuu herkulliselta myös hampurilaisen lisukkeena tai makkaran kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille