Ota ravut sulamaan kolme vuorokautta ennen tarjoilua. Valmista ravuille uusi liemi kun ne ovat sulaneet kaksi päivää.
Liuota kylmään veteen suola ja sokeri. Kaada rapupakkauksen mukana tullut liemi pois ja korvaa se uudella liemellä. Pane rapujen lomaan reilusti tilliä. Anna rapujen olla uudessa liemessä tarjoilupäivän aamusta iltaan.
Nosta kumihansikkaat kädessä ravut puoli tuntia ennen tarjoilua valumaan pariin lävikköön tai keittiöliinalla vuoratulle tarjottimelle. Nosta ravut tarjoiluvadille, koristele limetillä ja tillillä ja vie pöytään.
Tarjoa rapujen kanssa grillissä paahdettua leipää. Sekoita leivälle siveltäväksi seos majoneesista ja kermaviilistä ja varaa tarjolle ruohosipuli- tai tillisilppua.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.
Kommentoi