• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nakkirisotto

Nakkirisotto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 466 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna korkealaitaisessa kasarissa öljy ja lisää riisit. Sekoittele, kunnes riisien väri muuttuu hennosti ruskeaksi.
  2. Lisää vesi sekä lihaliemikuutio ja ketsuppi. Sekoita, kunnes liemikuutio on liuennut ja anna riisien hautua kypsäksi noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä kannen alla.
  3. Viipaloi nakit ja lisää ne sekä herne-maissi-paprika-sekoitus kasariin ja anna hautua vielä viitisen minuuttia. Tarjoa aterian lisänä paahdettua ruisleipää.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 466 kcal1 950 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja43 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille20