Nakkirisotto
Nakkirisotto: nakit ja herne-maissi-paprika-sekoitus ja vähän mausteita riittävät tähän herkulliseen ja täyttävään ruokaan. Nauti paahdetun ruisleivän kera.
4 annosta30 - 60 min466 kcal / annos (300g)
Ainekset
4 annosta
- 1rklPirkka öljyä
- 5dlvettä
- 1Pirkka lihaliemikuutio
- 1rklPirkka tomaattiketsuppia
- 1pkt(300 g)Pirkka nakkeja
Valmistus
30 - 60 min- Kuumenna korkealaitaisessa kasarissa öljy ja lisää riisit. Sekoittele, kunnes riisien väri muuttuu hennosti ruskeaksi.
- Lisää vesi sekä lihaliemikuutio ja ketsuppi. Sekoita, kunnes liemikuutio on liuennut ja anna riisien hautua kypsäksi noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä kannen alla.
- Viipaloi nakit ja lisää ne sekä herne-maissi-paprika-sekoitus kasariin ja anna hautua vielä viitisen minuuttia. Tarjoa aterian lisänä paahdettua ruisleipää.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 466 kcal1 950 kJ
- Proteiinia 14 g
- Hiilihydraatteja43 g
- Rasvaa26 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi