• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Naudanlihakääryleet tomaattikastikkeessa

Naudanlihakääryleet tomaattikastikkeessa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 393 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • oliiviöljyä + voita tai margariinia

Tomaattikastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi poikkisyin (noin 10 viipaletta) ja nuiji ne ohuemmiksi kahden muovin välissä. Levitä viipaleet työlaudalle ja ripottele päälle suolaa, pippuria, parmesaania ja hienonnettuja oliiveja. Kääri lihaviipaleet rullalle ja kiinnitä cocktailtikuilla.
  2. Ruskista kääryleet oliiviöljy-voiseoksessa kahdessa erässä ja nosta lautaselle. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Kaada joukkoon vesi, tomaattimurska ja balsamiviinietikka. Anna kastikkeen kiehahtaa. Nosta kääryleet kastikkeeseen ja anna niiden hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia.
  3. Nosta kääryleet lautaselle ja poista niistä cocktailtikut. Keitä kastiketta ilman kantta 10-15 minuuttia, kunnes se sakenee. Siirrä kääryleet takaisin kastikkeeseen.
  4. Mausta lopuksi hienonnetulla basilikalla ja persiljalla. Halkaise oliivit ja ripottele ne kastikkeen pinnalle. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai keitetyn tagliatellen kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 393 kcal1 650 kJ
  • Proteiinia35 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2