Nirppanokkien seitipaistosReseptin teki kumppani

Nirppanokkien seitipaistos

Resepti: Jaana Kärki/Midi Vuorela

  • 4-6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4-6 annosta
    • 2pkt(á 400 g)pakasteseitiä
    • 2prk(á 2 1/2 dl)kolmen juuston kermaa
    • 2tomaattia
    • 2kevätsipulia varsineen
    • sitruunapippuria
    • paprikajauhetta
    • aromisuolaa
    • pippuriseosta
    • suolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Ripottele mausteita uunivuoan pohjalle ja siirrä seitipalat vuokaan. Ripottele mausteita myös seitipalojen päälle. Ladot viipaloidut tomaatit ja sipuli kalapalojen päälle. Valuta kerma aineiden päälle vuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 60 minuuttia. Halutessasi voit ripotella juustoraastetta tai korppujauhoja pinnalle, mutta menee ilmankin.
  2. Tarjoa perunoiden, muusin tai riisin sekä raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Findus seiti 400g MSC
    4,99/kpl12,48/kg
  • Tomaatti Suomi
    1,39/kg
  • Terttutomaatti punainen ulkomainen
    0,24/kpl1,69/kg
  • Pirkka suomalainen kevätsipuli 100g
    2,59/kpl25,90/kg
  • Pirkka sitruunapippuri 40g mausteseos
    0,59/kpl14,75/kg
  • Pirkka sitruunapippurimyllyn täyttöpussi 120g
    2,09/kpl17,42/kg
  • Pirkka sitruunapippurimylly 150g
    3,99/kpl26,60/kg
  • Pirkka paprikajauhe 25g
    0,49/kpl19,60/kg
  • La Dalia savustettu paprikajauhe vahva 70g
    3,75/kpl53,57/kg
  • K-Menu Paprika jauhettu 250g
    2,39/kpl9,56/kg
  • Pirkka aromisuola 46 g
    0,49/kpl10,65/kg
  • Knorr Aromat maustesuola täyttöpussi 90g
    1,45/kpl16,11/kg
  • Sallinen aromisuola 800g
    7,70/kpl9,63/kg
  • Pirkka valkosipuli-pippurisekoitus 23g
    0,79/kpl34,35/kg
  • Santa Maria pippurisekoitus 27g
    0,85/kpl31,48/kg
  • Santa Maria pippurisekoitus 258g
    5,59/kpl21,67/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,60/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Himalajan karkea kristallisuola 500g
    4,15/kpl8,30/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 23 arvostelua
  • Heltsuh5.4.2017

    Ohje on kyllä kirjoittanut Jaana Kärki ei KÄKI korjaisitteko ?

  • K-Kuluttajapalvelu5.4.2017

    Heltsuh, kiitos huomiostasi. Tekijän nimeen on tosiaan osunut kirjoitusvirhe. Korjaamme nimen oikein.

  • Nipsu6.11.2016

    Ilmeisesti sei laitetaan jäisenä vuokaan/uuniin, paistoajasta johtuen?

  • K-Kuluttajapalvelu6.11.2016

    Nipsu, kalat laitetaan jäisenä vuokaan ja uuniin.