• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Nirppanokkien seitipaistos

Resepti: Jaana Kärki/Midi Vuorela
Nirppanokkien seitipaistos
Reseptin teki kumppani
  • 4-6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4-6 annosta
    • 2pkt(á 400 g)pakasteseitiä
    • 2prk(á 2 1/2 dl)kolmen juuston kermaa
    • 2tomaattia
    • 2kevätsipulia varsineen
    • sitruunapippuria
    • paprikajauhetta
    • aromisuolaa
    • pippuriseosta
    • suolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Ripottele mausteita uunivuoan pohjalle ja siirrä seitipalat vuokaan. Ripottele mausteita myös seitipalojen päälle. Ladot viipaloidut tomaatit ja sipuli kalapalojen päälle. Valuta kerma aineiden päälle vuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 60 minuuttia. Halutessasi voit ripotella juustoraastetta tai korppujauhoja pinnalle, mutta menee ilmankin.
  2. Tarjoa perunoiden, muusin tai riisin sekä raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua
  • Heltsuh5.4.2017

    Ohje on kyllä kirjoittanut Jaana Kärki ei KÄKI korjaisitteko ?

  • K-Kuluttajapalvelu5.4.2017

    Heltsuh, kiitos huomiostasi. Tekijän nimeen on tosiaan osunut kirjoitusvirhe. Korjaamme nimen oikein.

  • Nipsu6.11.2016

    Ilmeisesti sei laitetaan jäisenä vuokaan/uuniin, paistoajasta johtuen?

  • K-Kuluttajapalvelu6.11.2016

    Nipsu, kalat laitetaan jäisenä vuokaan ja uuniin.