• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Norjalainen lohikeitto

Norjalainen lohikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 310 kcal / annos (480g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa lohi nahattomaksi, poista ruodot ja paloittele kala.
  2. Kuori kasvikset. Kuutioi perunat, hienonna sipuli, viipaloi porkkanat ja selleri.
  3. Kuullota kasviksia, fenkolinsiemeniä ja laakerinlehtiä rasvassa kattilassa noin 5 minuuttia.
  4. Lisää suola ja vesi. Keitä, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä, noin 10 minuuttia. Ripottele lohipalat keiton pinnalle ja jatka kypsentämistä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
  5. Mausta sitruunanmehulla ja tillillä. Tarkista maku. Tarjoa lohikeitto lämpimien rieskojen tai paahdettun ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 480g100 g

  • 310 kcal1 300 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12
  • Kuluttajapalvelu11.3.2016

    Harmi kuulla, että pinnaus ei ole onnistunut. Emme löytäneet sivustolta teknistä vikaa. Jos pinnaus ei Pinterest-painikkeen kautta onnistu, kannattaa mennä omalle Pinterest-sivulle ja pinnata resepti kopioimalla reseptisivun osoite Pinterestiin.

  • j3.3.2016

    Miksi reseptejä ei enää saa pinnattua Pinterestiin?