Norjalainen lohikeitto
Lohikeitto on monen suosikki ruoka. Kokeile tätä herkullista versiota klassikko keitosta! Nam!
- 4 annosta
- 30 - 60 min
- 310 kcal / annos (480g)
Ainekset
4 annosta
- n. 500gPirkka lohifileetä
- 4-5(300 g)perunaa
- 1iso (150 g)sipuli
- 2-3(200 g)porkkanaa
- 2(150 g)Pirkka lehtisellerin vartta
- 1-2rklvoita tai öljyä
- 1 1/2tlfenkolinsiemeniä
- n. 1 1/2tlsuolaa
- 9dlvettä
- 1-2rklsitruunanmehua
- 1dltilliä hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa lohi nahattomaksi, poista ruodot ja paloittele kala.
- Kuori kasvikset. Kuutioi perunat, hienonna sipuli, viipaloi porkkanat ja selleri.
- Kuullota kasviksia, fenkolinsiemeniä ja laakerinlehtiä rasvassa kattilassa noin 5 minuuttia.
- Lisää suola ja vesi. Keitä, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä, noin 10 minuuttia. Ripottele lohipalat keiton pinnalle ja jatka kypsentämistä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
- Mausta sitruunanmehulla ja tillillä. Tarkista maku. Tarjoa lohikeitto lämpimien rieskojen tai paahdettun ruisleivän kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 480g100 g
- 310 kcal1 300 kJ
- Proteiinia 25 g
- Hiilihydraatteja14 g
- Rasvaa17 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Harmi kuulla, että pinnaus ei ole onnistunut. Emme löytäneet sivustolta teknistä vikaa. Jos pinnaus ei Pinterest-painikkeen kautta onnistu, kannattaa mennä omalle Pinterest-sivulle ja pinnata resepti kopioimalla reseptisivun osoite Pinterestiin.
Miksi reseptejä ei enää saa pinnattua Pinterestiin?