• Erityisruokavaliot

Nuudeli-kanakeitto

Nuudeli-kanakeitto
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 250gbroilerin ohutfileeleikettä
    • sitruunapippuria
    • 1punainen chili
    • 2eriväristä paprikaa
    • 1/2kesäkurpitsaa
    • 10kiinteää herkkusientä
    • 4-6valkosipulin kynttä
    • 5dlvettä
    • 1prk(200 ml)kookoskermaa tai kookosmaitoa
    • 1kanaliemikuutio
    • 1prk(70 g)tomaattipyreetä
    • 100griisi- tai vehnänuudeleita
    • mustapippuria
    • suolaa
    • 1limetti
    • tuoretta minttua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi broileripihvit ja mausta suikaleet sitruunapippurilla ja silputulla chilillä.
  2. Esikäsittele kasvikset, paloittele paprikat ja kesäkurpitsa, viipaloi sienet ja valkosipulin kynnet.
  3. Mittaa vesi kattilaan, lisää kookoskerma tai -maito, murennettu liemikuutio, tomaattipyree ja kasvikset.
  4. Keitä 3 minuuttia. Lisää broilerisuikaleet, nuudelit, mustapippuri, suola ja limetin kuoriraaste ja mehu ja jatka keittämistä noin 2 minuuttia.
  5. Siirrä kattila liedeltä, ripottele minttusilppu päälle ja anna keiton maustua kannella peitettynä 2-3 minuuttia.

Kommentoi

Arvosana reseptille