Ohrapuuro liedellä

Perinteinen ohrapuuro hautuu liedellä pehmeän täyteläiseksi. Tarjoa puuro mehukeiton, marjojen tai voisilmän kanssa.
Ohrapuuro liedellä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 243 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi kattilassa. Sekoita joukkoon ohrasuurimot. Keitä sekoittaen, kunnes vesi on imeytynyt suurimoihin. Kaada kattilaan maito ja kuumenna sekoittaen.
  2. Sekoita kunnes puuro alkaa saostua eli noin 20 minuuttia. Anna puuron kiehua miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  3. Mausta kypsä ohrapuuro suolalla. Tarjoa mehukeiton, marjojen tai voisilmän kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 243 kcal1 020 kJ
  • Proteiinia10,4 g
  • Hiilihydraatteja29,2 g
  • Rasvaa8,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3