• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Omenabroilerivuoka

Omenasta ja broilerista hautuu vaivattomasti uunissa herkullinen ruoka. Happamat omenat sopivat parhaiten suolaisiin ruokiin.
Omenabroilerivuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 282 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta
    • 4marinoitua broilerin rintaleikettä
    • 2rklöljyä
    • 4(n. 700 g)hapanta omenaa (esim. Granny Smith)
    • 2sipulia
    • 1 1/2dlvettä
    • 1kanaliemikuutio
    • 2dlkuivaa omenasiideriä
    • 1rklperunajauhoja

Valmistus

yli 60 min
  1. Poista halutessasi broilerileikkeestä luut. Ruskista broilerinpalat öljyssä pannulla ja pane ne uunivuokaan. Poista omenista siemenkota ja leikkaa lohkoiksi. Leikkaa sipuli viipaleiksi.
  2. Lado omenat ja sipulit broilerin palojen päälle. Kuumenna vesi ja lisää siihen liemikuutio. Sekoita perunajauhot siiderin joukkoon. Kaada nesteet vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 282 kcal1 180 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille