Omenainen makkaravuoka
- Annosmäärän. 5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Uunissa valmistettava omenainen makkaravuoka on helppo arkiruoka, joka maistuu koko perheelle.
Ainekset
n. 5 annosta
8–9 (n. 800 g) | tai |
2 | punasipulia tai |
2 | porkkanaa tai |
3 rkl | öljyä tai |
1 tl | oreganoa tai |
1/2 tl | timjamia tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1 pkt (540 g) | tai |
2 | omenaa (esim. Jonagold) tai |
Kastike | |
---|---|
1 tlk (200 g) | tai |
1 dl | tai |
2–3 rkl | ruohosipulia hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuori ja lohko perunat ja sipulit kuuteen osaan. Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.
Levitä kasvikset uunivuokaan. Lisää öljy ja mausteet ja sekoita. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.
Kuori ja paloittele makkara. Pese omenat hyvin. Jätä omeniin kuori, poista siemenkodat omenaporalla ja lohko.
Lisää omenat ja makkarat vuokaan ja jatka kypsentämistä vielä noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa makkaravuoka vihreän salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(10 arviota)
- yli 60 min3,8(20 arviota)
- yli 60 min4,2(24 arviota)
- 30 - 60 min4,2(19 arviota)
- 30 - 60 min3,9(34 arviota)
- 30 - 60 min3,8(46 arviota)
- 30 - 60 min3,7(11 arviota)
- 30 - 60 min4,2(49 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (13 arviota)