• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Omenapossu

Omenapossu
Reseptin teki kumppani
  • alle 30 min

Ainekset

    • 400gmaustamattomia possunsuikaleita
    • 1/4dlsoijakastiketta
    • yrtti-pippurimaustesekoitusta
    • 1sipuli lohkottuna
    • 2keskikokoista omenaa lohkottuna
    • 2rkl(oliivi)öljyä
    • 1rklsiirappia
    • 1 1/2rklvehnäjauhoja
    • 1/2lihaliemikuutiota
    • 2dlvettä
    • 1dlruokakermaa
    • muutama basilikanlehti

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita possusuikaleet, sipuli- ja omenalohkot, soijakastike sekä maustesekoitus kulhossa. Anna maustua 15 minuuttia.
  2. Paista maustuneet palat öljy-siirappiseoksessa paistokasarissa parissa erässä. Ripottele jauhot ja murenna liemikuution puolikas palojen päälle pannuun. Sekoita hyvin ja lisää vesi sekä ruokakerma pannuun. Anna hautua kannella peitettynä, miedolla lämmöllä poristen 15-20 minuuttia, kunnes lihasuikaleet tuntuvat kypsiltä.
  3. Revi basilikalehdet ruoan päälle. Syö perunoiden tai pastan sekä raastesalaatin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille