Omenapossu
Omenapossu on herkullinen wokkiruoka hedelmistä ja porsaanlihasta. Alle 30 minuutissa valmista. Syö perunoiden tai pastan sekä raastesalaatin kanssa.
alle 30 min
Ainekset
- 400gmaustamattomia possunsuikaleita
- 1/4dlsoijakastiketta
- yrtti-pippurimaustesekoitusta
- 1sipuli lohkottuna
- 2keskikokoista omenaa lohkottuna
- 2rkl(oliivi)öljyä
- 1rklsiirappia
- 1 1/2rklvehnäjauhoja
- 1/2lihaliemikuutiota
- 2dlvettä
- 1dlruokakermaa
- muutama basilikanlehti
Valmistus
alle 30 min- Sekoita possusuikaleet, sipuli- ja omenalohkot, soijakastike sekä maustesekoitus kulhossa. Anna maustua 15 minuuttia.
- Paista maustuneet palat öljy-siirappiseoksessa paistokasarissa parissa erässä. Ripottele jauhot ja murenna liemikuution puolikas palojen päälle pannuun. Sekoita hyvin ja lisää vesi sekä ruokakerma pannuun. Anna hautua kannella peitettynä, miedolla lämmöllä poristen 15-20 minuuttia, kunnes lihasuikaleet tuntuvat kypsiltä.
- Revi basilikalehdet ruoan päälle. Syö perunoiden tai pastan sekä raastesalaatin kanssa.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi