• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Omenapotti

Omenapotti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 115 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lohko pestyt omenat. Lado omenat voideltuun uunivuokaan kerroksittain fariinisokerin ja kanelin kanssa.
  2. Muotoile sulanut taikina pyöreäksi levyksi ja kauli se hiukan vuokaa suuremmaksi levyksi. Peitä taikinalla omenat ja painele taikina kiinni vuoan sisäreunaan.
  3. Ripottele päälle sokeria ja pistele kansi haarukalla. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Tarjoa omenapotti haaleana vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa jälkiruoaksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 115 kcal482 kJ
  • Proteiinia1,24 g
  • Hiilihydraatteja18,7 g
  • Rasvaa3,82 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille