One pot -pasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Pasta-jauheliharatatouille on kätevä one pot -pasta, sillä se valmistuu yhdessä paistokasarissa.
Ainekset
4 annosta
1 (100 g) | sipuli tai |
1 (250 g) | paprika tai |
1 (n. 300 g) | kesäkurpitsa tai |
1 rkl | rypsiöljyä tai |
400 g | Pirkka naudan jauhelihaa (10 %) tai |
4–5 dl | vettä tai |
1 tl | tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
4 dl (n. 150 g) | tai |
1 prk (390 g) | tai |
1 tl | timjamia tai |
3/4 dl | tuoretta basilikaa hienonnettuna tai |
Valmistus
alle 30 min
Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
Kuumenna öljy paistokasarissa tai kattilassa. Ruskista jauheliha ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää paprikat, 4 dl vettä, suola, mustapippuri ja pasta. Keitä kannen alla noin 8 minuuttia välillä sekoitellen.
Sekoita joukkoon kesäkurpitsat, tomaattimurska ja timjami. Keitä miedolla lämmöllä vielä noin 6 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä pieni määrä kerrallaan keittämisen aikana. Anna pastan vetäytyä hetki ennen tarjoamista. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.
Vinkki! Pakasta loppu tomaattimurska, jos et käytä sitä muutaman päivän kuluessa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,0(51 arvostelua)
- alle 30 min3,4(17 arvostelua)
- alle 30 min3,5(33 arvostelua)
- alle 30 min3,9(143 arvostelua)
- alle 30 min4,1(246 arvostelua)
- alle 30 min3,9(66 arvostelua)
- alle 30 min3,7(51 arvostelua)
- alle 30 min3,4(44 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (318 arvostelua)
- Korppi.8 päivää sittenMuuten hyvä, mutta eläineettisenkulutuksen vuoksi, ja muutenkin, olisi terveellisempää käyttää härkistä tai mifua. Sen vuoksi vain yksi tähti.
- Pasta2 kuukautta sittenSiis keitetäänkö pasta erikseen vai heitetäänkö se joukkoon kypsymään? Ei lue?
- K-Kuluttajapalvelu2 kuukautta sittenPasta, pastaa ei tarvitse keittää erikseen vaan se kypsytetään yhdessä jauhelihan, paprikan sekä mausteiden kanssa kohdan 2 mukaan.
- Riitta5 kuukautta sittenMeillä korvataan tomaattimurska valmiilla pastakastikkeella, esim arrabiata
- Kotikokki6 kuukautta sittenOikein hyvää! Mausteita voi huoletta laittaa tuplat ja vettä vähemmän ;)
- Koo1 vuosi sittenKiitos vinkistä! Laitoin reilu 3 dl vettä ja lisäsin pastan määrää. Laitoin vielä pari valkosipulin kynttä. Tomaattimurskan lisäsin samaan aikaan veden kanssa. Timjamia laitoin puoli teelusikallista. Tuli tosi hyvää.
- Heikki1 vuosi sittenVettä ohjeessa aivan liikaa. Ehkä 3-4 dl olisi oikea määrä.
- Maija1 vuosi sittenEi yhtään liian vetistä, olisiko sitten reseptin vesimäärää rukattu tässä vuosien mittaan. Mausteita olisi kaivannut enemmän.
- Hmm2 vuotta sittenKeitto
- Eemolli3 vuotta sittenMuulloin ihan hyvää, mut tuli aika vetistä.
- Annie4 vuotta sittenOikein hyvää! Nestettä tosiaan sai vähentää kesken kaiken ennen tomaattimurskan lisäämistä ja mausteita olisi voinut olla reilumminkin. Mutta odotan tämän olevan parhaimmillaan huomenna, muhittuaan yön yli kylmässä. ;) Meidän perheen arkiruokalistalle pääsee kyllä!
- ryiy4 vuotta sittenTuli joo vetistä eli vähentäkää sitä jos teette.
- kevättä odotellessa5 vuotta sittenReseptissä on mielestäni liikaa vettä. Valmis ruoka oli keittoa, jonka kaikki maku oli liemessä, jauheliha ja pasta ei maistunut miltään, lisäksi pasta oli keittynyt löllöksi.
- Ff5 vuotta sittenIha ok
- Tarza5 vuotta sittenOli tosi hyvää! Lisäsin suolaa ja laitoin vielä soijaa.
- Herkullista oli6 vuotta sittenHyvää oli, nirsot lapsetkin tykkäsivät.