Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Paahdettu paprikasalaattiReseptin takana kumppani

Paahdettu paprikasalaatti

Paahdettu paprikasalaatti maistuu monissa tilanteissa. Tarjoa liha- ja kalaruokien lisäkkeenä.

Ainekset

    • 6eriväristä paprikaa
    • 1/4dloliiviöljyä
    • merisuolahiutaleita
    • ripausmustapippuria
    • 1palapurjosipulia
    • 1dloliiveja
    • 1/2ruukkukorianteria tai oreganoa

Kastike

    • 1/2dl(oliivi)öljyä
    • 1limetin mehu
    • 2valkosipulinkynttä murskattuna
    • 1rkloreganon lehtiä hienonnettuna
    • 1rklbasilikan lehtiä hienonnettuna
    • 1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 2tlhunajaa tai siirappia
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/4tlsuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Aloita kastikkeesta. Vispaa kastikkeen aineet sekaisin.
  2. Paloittele esikäsitellyt paprikat. Kuumenna öljy savuavaksi ja lisää paprikapalat pannuun. Kypsennä 4–5 minuuttia silloin tällöin käännellen. Paprikapalojen pintaan saa tulla tummanruskeita laikkuja. Kaada palat tarjoiluastiaan, ripottele päälle ohueksi leikatut purjorenkaat, oliivit, silputut tuoreyrtit ja valuta kastike aineiden päälle astiaan.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille