• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paahdettu paprikasalaatti

Paahdettu paprikasalaatti
Reseptin teki kumppani
  • alle 30 min

Ainekset

    • 6eriväristä paprikaa
    • 1/4dloliiviöljyä
    • merisuolahiutaleita
    • rouhittua mustapippuria
    • 1palapurjosipulia
    • 1dloliiveja
    • 1/2ruukkukorianteria tai oreganoa

Kastike

    • 1/2dl(oliivi)öljyä
    • 1limen mehu
    • 2valkosipulinkynttä murskattuna
    • 2rkloreganon ja basilikan lehtiä silputtuna
    • 1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 2tlhunajaa tai siirappia
    • 1/2tlrouhittua mustapippuria
    • 1/4tlsuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Aloita kastikkeesta. Vispaa kastikkeen aineet sekaisin.
  2. Paloittele esikäsitellyt paprikat. Kuumenna öljy savuavaksi ja lisää paprikapalat pannuun. Kypsennä 4-5 minuuttia silloin tällöin käännellen. Paprikapalojen pintaan saa tulla tummanruskeita laikkuja. Kaada palat tarjoiluastiaan, ripottele päälle ohueksi leikatut purjorenkaat, oliivit, silputut tuoreyrtit ja valuta kastike aineiden päälle astiaan.

Kommentoi

Arvosana reseptille