• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pääsiäismunapiparit, 16 isoa ja 32 pientä

Pääsiäismunapiparit, 16 isoa ja 32 pientä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

Koristeeksi

    • sokerikuorrutetta
    • nonparelleja
    • koristerakeita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Piirrä pahville kaksi erikokoista (pienen muotin korkeus noin 6 cm ja ison noin 9 cm) kananmunan muotoista muottia ja leikkaa ne irti pahvista.
  2. Kauli sulanut murotaikina noin 1/2 sentin paksuiseksi levyksi. Leikkaa veitsellä muottien avulla taikinasta noin 16 isoa ja 32 pientä pikkuleipää.
  3. Paista pikkuleipiä 200 asteessa noin 6-9 minuuttia. Koristele pikkuleivät piparkakkujen tapaan sokerikuorrutteella, nonparelleilla ja koristerakeilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Nonparellit saat kätevästi kiinnitetyksi kun pursotat sokerikuorrutetta pikkuleivälle ja kastat pikkuleivän välittömästi lautaselle kaadettuihin nonparelleihin.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille