• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pääsiäispasha

Pääsiäispasha
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 200 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta

Koristeeksi

    • tuoreita tai säilykehedelmiä

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa myös kerma vaahdoksi. Lisää voiseokseen rahka, muna, sitruunan mehu, vanilliinisokeri, mantelirouhe ja rusinat sekä vaahdoksi vatkattu kerma.
  2. Pane rahkaseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Voit käyttää myös suodatinpaperilla vuorattua kahvinsuodatinta. Anna valua kylmässä yön yli. Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä. Tarjoa pasha jälkiruokana tai kahvipöydässä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 200 kcal836 kJ
  • Proteiinia7,17 g
  • Hiilihydraatteja12,7 g
  • Rasvaa16,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille