Paistettu lohi nieriästäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistettu lohi nieriästä

Onko paistettu lohi lempiruokasi? Kokeile vaihteeksi paistettua nieriää. Tarjoa lisäksi perunoita ja yrtti-kermaviilikastiketta. Resepti on osa K-Citymarketin kalakampanjaa, jossa etsitään vaihtoehtoja lohelle.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • n. 600gnieriäfileetä
    • 1rklöljyä
    • 1rklvoita
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Yrtti-kermaviilikastike

    • 1prk(200 g)kermaviiliä
    • 1/2dltuoretta basilikaa hienonnettuna
    • 1/2dltuoretta persiljaa hienonnettuna
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1tlhunajaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
  2. Leikkaa kala neljäksi nahalliseksi annospalaksi. Paista kalat molemmin puolin rasvassa kypsiksi ja rapeapintaisiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa paistettu nieriä yrtti-kermaviilikastikkeen ja keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua