• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistetut juustoleivät

Paistetut juustoleivät tehdään samaan tapaan kuin pullaritarit. Leivät kastetaan maitoseokseen ja paistetaan kullanruskeiksi.Tämäkin resepti vain n. 1,00€/annos*.
Paistetut juustoleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 161 kcal / annos (120g)

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa rasvaseosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa leivästä noin 1 1/2 cm paksuisia viipaleita (leipää ei tarvitse paistaa). Voitele kaikki leivät reilusti sulatejuustolla. Kuutioi paprika ja hienonna jalapenot. Lisää paprikat, jalapenot ja rucola neljälle leivälle ja käännä loput leivät kansiksi.
  2. Vatkaa muna ja maito keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Kasta leivät molemmin puolin munamaitoon. Paista kauniin kullanruskeiksi keskilämmöllä muurinpohja- tai paistinpannulla rasvassa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää myös hieman kuivahtanutta leipää. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 161 kcal674 kJ
  • Proteiinia10,4 g
  • Hiilihydraatteja17,1 g
  • Rasvaa6,61 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille