Paistetut riisikakutReseptin takana kumppani

Paistetut riisikakut

  • Annosmäärä annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Helpot riisikakut syntyvät vaivattomasti.

    Ainekset

    annosta
    2–3 dl
     
    tai
    1 ps (180 g)
     
    suikalejuureksia hienonnettuna
    tai
     
    suolaa
    tai
     
    rouhittua valkopippuria
    tai
    1 rkl
     
    perunajauhoja
    tai
    1
     
    kananmuna
    tai

    Paistamiseen

     
    (oliivi)öljyä
    tai
     
    voita tai margariinia
    tai

    Valmistus

    30 - 60 min
    Sekoita riisi, juuressuikaleet, mausteet, perunajauhot ja muna.
    Kuumenna rasvat ohukaispannussa ja annostele riisiseosta paksuhko kerros pannun koloihin.
    Kypsennä miedolla lämmöllä hitaasti ja rauhallisesti niin että riisikakkuun muodostuu ruskea, rapea pinta. Käännä kahden lastan avulla ja ruskista toinen puoli samoin. Riisikakut lohkeavat helposti joten paista ja käännä maltillisesti.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka jasmiiniriisi 1kg
      Pirkka jasmiiniriisi 1kg
      2,59/kpl
      2,59/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,0 (6 arviota)