• Erityisruokavaliot

Paistetut riisikakut

Paistetut riisikakut
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 2-3dlkypsäätäysjyvä- tai jasminriisiä
    • 1ps(180g)suikalejuureksia hienonnettuna
    • suolaa
    • rouhittua valkopippuria
    • 1rklperunajauhoja
    • 1kananmuna

Paistamiseen

    • (oliivi)öljyä ja voita tai margariinia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita riisi, juuressilppu, mausteet, perunajauho ja muna.
  2. Kuumenna rasvat ohukaispannussa ja annostele riisiseosta paksuhko kerros pannun koloihin.
  3. Kypsennä miedolla lämmöllä hitaasti ja rauhallisesti niin että riisikakkuun muodostuu ruskea, rapea pinta. Käännä kahden lastan avulla ja ruskista toinen puoli samoin. Riisikakut lohkeavat helposti joten paista ja käännä maltillisesti.
  4. Tarjoa feta-minttubroilerikääröjen kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille