• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Paistetut riisikakutReseptin teki kumppani

Paistetut riisikakut

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 2-3dlkypsäätäysjyvä- tai jasminriisiä
    • 1ps(180g)suikalejuureksia hienonnettuna
    • suolaa
    • rouhittua valkopippuria
    • 1rklperunajauhoja
    • 1kananmuna

Paistamiseen

    • (oliivi)öljyä ja voita tai margariinia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita riisi, juuressilppu, mausteet, perunajauho ja muna.
  2. Kuumenna rasvat ohukaispannussa ja annostele riisiseosta paksuhko kerros pannun koloihin.
  3. Kypsennä miedolla lämmöllä hitaasti ja rauhallisesti niin että riisikakkuun muodostuu ruskea, rapea pinta. Käännä kahden lastan avulla ja ruskista toinen puoli samoin. Riisikakut lohkeavat helposti joten paista ja käännä maltillisesti.

Kommentoi

Arvosana reseptille