
Paistetut riisikakut
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Helpot riisikakut syntyvät vaivattomasti.
Ainekset
annosta
2–3 dl | tai |
1 ps (180 g) | suikalejuureksia hienonnettuna tai |
suolaa tai | |
rouhittua valkopippuria tai | |
1 rkl | perunajauhoja tai |
1 | kananmuna tai |
Paistamiseen | |
---|---|
(oliivi)öljyä tai | |
voita tai margariinia tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita riisi, juuressuikaleet, mausteet, perunajauhot ja muna.
Kuumenna rasvat ohukaispannussa ja annostele riisiseosta paksuhko kerros pannun koloihin.
Kypsennä miedolla lämmöllä hitaasti ja rauhallisesti niin että riisikakkuun muodostuu ruskea, rapea pinta. Käännä kahden lastan avulla ja ruskista toinen puoli samoin. Riisikakut lohkeavat helposti joten paista ja käännä maltillisesti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min2,7(22 arviota)
- yli 60 min3,4(23 arviota)
- yli 60 min3,8(58 arviota)
- yli 60 min3,9(81 arviota)
- alle 15 min3,8(45 arviota)
- alle 5 min
- 30 - 60 min3,0(2 arviota)
- 30 - 60 min3,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (6 arviota)