• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pallomeren lihapyörykät

Pallomeren lihapyörykät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 79 kcal / annos (130g)

Ainekset

n. 10 annosta
    • 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 1-2kpl(n. 100 g)keitettyjä perunoita
    • 1pienisipuli
    • 3/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1kananmuna

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta kuoritut, keitetyt perunat ja sipuli. Lisää joukkoon suola, mustapippuri, kananmuna ja jauheliha. Sekoita mureketaikina tasaiseksi.
  2. Muotoile taikinasta vedellä kostutetuin käsin pieniä pyöryköitä (noin 30 kpl) pellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pyörykät 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  3. Poista melonista siemenet. Ota palloraudalla melonista palloja. Paloittele kurkku. Kaada lihapyörykät tarjoilukulhon keskelle. Ryhmittele ympärille miniluumutomaatit, naposteluporkkanat, kurkkupalat, mozzarella- ja melonipallot

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 79 kcal331 kJ
  • Proteiinia6,76 g
  • Hiilihydraatteja4,34 g
  • Rasvaa3,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille