Paprika-vuohenjuustociabattaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paprika-vuohenjuustociabatta

Paprika-vuohenjuustociabatta maistuu brunssilla, lounaaksi ja iltapalaksi. Helppoa ja hyvää.

Ainekset

4 annosta

Marinoidut paprikat

    • 3(n. 1/2 kg)eriväristä paprikaa (punainen, keltainen, oranssi)
    • 1/2punasipulia
    • 3rkloliiviöljyä
    • 2rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • 1rkljuoksevaa hunajaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat vielä kahteen osaan. Levitä paprikat pellille leivinpaperin päälle ja paista niitä 250-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes ne saavat hiukan väriä. Ota paprikat uunista, siirrä ne muovipussiin, sulje pussi ja anna "hikoilla" noin 5 minuuttia. Vedä sen jälkeen paprikoista kuoret irti.
  2. Kuori, halkaise ja leikkaa punasipuli oikein ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kulhossa oliiviöljy, balsamiviinietikka ja hunaja. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Sekoita joukkoon punasipulisuikaleet. Levitä paprikapalat laakeaan vuokaan ja kaada päälle marinadi sipulisuikaleineen. Anna maustua kylmässä muutama tunti tai yön yli seuraavaan päivään.
  3. Kypsennä ciabatta uunissa pakkausohjeen mukaan. Leikkaa leipä kahtia ja puolikkaat vielä keskeltä halki pitkittäin. Voitele leivät pestolla. Leikkaa vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi ja viipaleet puoliksi. Levitä paprikat leiville niin, että jokaiselle leivälle tulee erivärisiä paprikapaloja. Asettele vuohenjuustoviipaleet paprikoiden väliin. Levitä paprikoiden päälle vielä rucolan lehdet ja marinoidut punasipulisuikaleet.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille2 arvostelua