Pariisinperunat välimeren tyyliinTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pariisinperunat välimeren tyyliin

Pariisinperunat on maustettu välimeren tyyliin oliiveilla ja tuoreilla yrteillä. Ne sopivat lisäkkeeksi monille liha-, kala- ja kasvisruoille.

  • alle 15 min
  • 204 kcal / 100 g

Ainekset

    • n. 500gpariisinperunoita

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuumenna pariisinperunat pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike sekoittamalla öljy, hienonnetut valkosipulinkynnet, etikka, piparjuuri, suola, pippuri ja sokeri keskenään.
  2. Kaada vesi pois ja sekoita kastike kuumien perunoiden joukkoon. Silppua mukaan tuoreet yritit ja sekoita varovasti nostellen. Lisää lopuksi oliivit.
  3. Tarjoa perunat lämpimänä tai kylminä liha- ja kalaruokien lisäkkeenä tai noutopöydässä ruokaisana perunasalaattina. Perunat sopivat erityisesti grillattujen ruokien lisäkkeeksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 204 kcal854 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja10,1 g
  • Rasvaa17,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille