• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pariisinperunat välimeren tyyliin

Pariisinperunat on maustettu välimeren tyyliin oliiveilla ja tuoreilla yrteillä. Ne sopivat lisäkkeeksi monille liha-, kala- ja kasvisruoille.
Pariisinperunat välimeren tyyliin
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 15 min
  • 204 kcal / 100 g

Ainekset

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Kaada jäiset pariisinperunat kiehuvaan, väljään veteen ja keitä pari minuuttia. Valmista kastike sekoittamalla öljy, hienonnetut valkosipulinkynnet, etikka, piparjuuri, suola, pippuri ja sokeri keskenään.
  2. Kaada vesi pois ja sekoita kastike kuumien perunoiden joukkoon. Silppua mukaan tuoreet yritit ja sekoita varovasti nostellen. Lisää lopuksi oliivit.
  3. Tarjoa perunat lämpimänä tai kylminä liha- ja kalaruokien lisäkkeenä tai noutopöydässä ruokaisana perunasalaattina. Perunat sopivat erityisesti grillattujen ruokien lisäkkeeksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 204 kcal854 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja10,1 g
  • Rasvaa17,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille