Parmesaanikana tomaattikastikkeessa
Kokkaa tänään parmesaanikanaa tomaattikastikkeessa! Ruoka valmistuu nopeasti ja juusto ja tomaattikastike takaavat mehevyyden. Noin 2,60 €/annos*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(300 g)Kariniemen kananpojan rintafileetä, tomaatti & basilika, annospakattu
- 1(100 g)Pirkka makea sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 3rkloliiviöljyä
- 1tlk(500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
- 1tlsokeria
- 1/2tlsuolaa
- 1ruukkubasilikaa
Lisäksi
- 1pkt(250 g)Pirkka fettuccine tuorepastaa
- 1/2tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Ota broilerinfileet huoneenlämpöön. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna puolet (1 1/2 rkl) oliiviöljystä laakeassa paistinpannussa. Paista broilerinfileet kypsäksi, noin 5 minuuttia per puoli. Siirrä fileet sivuun lautaselle.
- Kuumenna loppu öljy pannussa ja lisää sipulit. Kuullota noin 5 minuuttia. Lisää paseerattu tomaatti, ruokakerma, parmesaani ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Hienonna basilika ja sekoita kastikkeeseen.
- Nosta broilerinfileet kastikkeen päälle ja kuorruta ne parmesaaniraasteella. Hauduta kannen alla pari minuuttia, kunnes juusto on hieman sulanut. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Rouhi kastikkeen pinnalle mustapippuria ja tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat
Kommentoi
Nyt kun olemme eristyksissä, voisitteko saada aikaan yhden hengen pakkauksia pastasta ja kanasta. Muu kyllä onnistuu
Todella maukas ruoka ja helppo valmistaa!