Parmesaanikana tomaattikastikkeessa
Kokkaa tänään parmesaanikanaa tomaattikastikkeessa! Ruoka valmistuu nopeasti ja juusto ja tomaattikastike takaavat mehevyyden. Noin 2,60 €/annos*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(300 g)Kariniemen kananpojan rintafileetä, tomaatti & basilika, annospakattu
- 1(100 g)Pirkka makea sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 3rkloliiviöljyä
- 1tlk(500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
- 1tlsokeria
- 1/2tlsuolaa
- 1ruukkubasilikaa
Lisäksi
- 1pkt(250 g)Pirkka pappardelle tuorepastaa
- 1/2tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Ota broilerinfileet huoneenlämpöön. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna puolet (1 1/2 rkl) oliiviöljystä laakeassa paistinpannussa. Paista broilerinfileet kypsäksi, noin 5 minuuttia per puoli. Siirrä fileet sivuun lautaselle.
- Kuumenna loppu öljy pannussa ja lisää sipulit. Kuullota noin 5 minuuttia. Lisää paseerattu tomaatti, ruokakerma, parmesaani ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Hienonna basilika ja sekoita kastikkeeseen.
- Nosta broilerinfileet kastikkeen päälle ja kuorruta ne parmesaaniraasteella. Hauduta kannen alla pari minuuttia, kunnes juusto on hieman sulanut. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Rouhi kastikkeen pinnalle mustapippuria ja tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Nyt kun olemme eristyksissä, voisitteko saada aikaan yhden hengen pakkauksia pastasta ja kanasta. Muu kyllä onnistuu
Todella maukas ruoka ja helppo valmistaa!