Parmesaanilantut ja porsaan sisäpaistiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parmesaanilantut ja porsaan sisäpaisti

Parmesaanilla kuorrutetuilla ja kevyesti sinappisilla lanttulohkoilla saat vaihtelua uunijuureksille. Kokeile lanttujen sijasta myös naurista. Noin 3,65€/annos.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 1pkt(n. 1 kg)Hk Rubbed roast viljaporsaan sisäpaistia

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori lantut ja paloittele ne lohkoiksi kulhoon. Kääntele joukkoon sinappi ja mausteet. Sinapin tulisi peittää lanttulohkot kauttaaltaan. Lisää 1 dl hienoksi raastettua parmesaania ja sekoita hyvin.
  2. Kumoa lanttulohkot pellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa ensin 15 minuuttia, nosta sitten pelti uunista ja kääntele joukkoon loput parmesaaniraasteesta. Jatka paistamista vielä noin 20 minuuttia, kunnes lanttulohkot ovat pehmeitä.
  3. Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista. Älä avaa pakkausta. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin ja irrota etiketti.
  4. Paista uunin alatasolla 150 asteessa noin tunti, kunnes lihan sisälämpötila on +72 astetta. Anna lihan vetäytyä foliossa paistamisen jälkeen ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi ennen tarjoamista. Voit halutessasi tarjota lihan myös kylmänä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua