• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Parsa-parmesaanipiiras

Parsa-parmesaanipiiras
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 175 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Täyte

Koristeeksi

    • ruohosipulia
    • kirsikkatomaattia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kauli sulaneesta taikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Nosta levy voidellun uunivuoan (noin 28 cm x 23 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele ja paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
  2. Valuta parsat ja herkkusienet. Levitä ne piirakkapohjalle. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja sekoita joukkoon ruokakerma, juustoraaste ja mausteet. Kaada seos piirakkavuokaan.
  3. Jatka paistamista 200-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Jos pinta ruskistuu liikaa, peitä piiras foliolla. Koristele ruohosipulilla ja kirsikkatomaateilla. Piiras maistuu sekä lämpimänä että kylmänä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 175 kcal731 kJ
  • Proteiinia5,65 g
  • Hiilihydraatteja12,7 g
  • Rasvaa11,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu