Parsa-parmesaanipiiras
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Herkullinen parsapiirakka maistuu monelle ja sopii tarjottavaksi noutopöytään, illanistujaisiin tai vaikkapa lounaaksi!
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
8 annosta
1 pkt (400 g) | tai |
Täyte | |
---|---|
1 tlk (250 g) | vihreää tankoparsaa (säilyke) tai |
1 tlk (185 g) | viipaloituja herkkusieniä tai |
3 | kananmunaa tai |
2 dl | tai |
1 dl | parmesaania raastettuna tai |
1 tl | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Koristeeksi | |
ruohosipulia tai | |
kirsikkatomaattia tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kauli sulaneesta taikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Nosta levy voidellun uunivuoan (noin 28 cm x 23 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele ja paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
Valuta parsat ja herkkusienet. Levitä ne piirakkapohjalle. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja sekoita joukkoon ruokakerma, juustoraaste ja mausteet. Kaada seos piirakkavuokaan.
Jatka paistamista 200-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Jos pinta ruskistuu liikaa, peitä piiras foliolla. Koristele ruohosipulilla ja kirsikkatomaateilla. Piiras maistuu sekä lämpimänä että kylmänä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(64 arvostelua)
- 30 - 60 min4,7(144 arvostelua)
- 30 - 60 min3,0(25 arvostelua)
- yli 60 min4,6(160 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(7 arvostelua)
- yli 60 min4,8(4 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(12 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(41 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (7 arvostelua)