Parsakaali uunissa, kaurapala ja maapähkinävoikastike
Parsakaali ja kaurapala valmistuvat kätevästi uunissa samalla pellillä. Niiden kaverina maistuu helppo maapähkinävoidippi. Noin 2,45€/annos
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2(800 g)Pirkka parsakaalia
- 1pkt(160 g)Yosa yrtit kaurapalaa
- 3rkloliiviöljyä
- 2rklsitruunanmehua
- 1tlsuolaa
- 1/2tlkanelia
Maapähkinävoikastike
- 1dlUrtekram Luomu maapähkinävoita, crunchy
- 2rklsitruunanmehua
- 1rklvettä
Valmistus
alle 30 min- Huuhdo parsakaalit ja irrottele kukinnot. Kuori parsakaalien varret ja leikkaa ne kiekoiksi.
- Levitä parsakaalit ja kaurapala pellille. Valuta päälle öljyä ja sitruunanmehua ja ripottele pinnalle mausteet ja salaattisekoitus.
- Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Sekoita kaikki maapähkinävoikastikkeen ainekset keskenään.
- Tarjoa maapähkinävoikastike parsakaalin ja kaurapalan kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi