K-Ruoka-mobiilisovellus

Mobiilisovellus

Pasha – pääsiäispöydän suosikkijälkiruoka

Perinteinen pasha kruunaa pääsiäisajan herkuttelun. Seuraa kuvallisia ohjeita ja pashan tekeminen sujuu kuin leikki!

Vaihekuva 1Vaihekuva 2

Pääsiäispasha (8 annosta)

100 g Pirkka-meijerivoita

1 dl sokeria

2 prk Pirkka maitorahkaa

2 dl Pirkka kuohukermaa

1 kananmuna

½ sitruunan mehu

1 tl vanilja- tai vanilliinisokeria

½ dl mantelirouhetta

½ dl rusinoita

1.–3. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Vaahdota erillisessä kulhossa kuohukerma. Lisää muna, maitorahka, kermavaahto ja mausteet voi–sokerivaahdon sekaan.

4. Kokoa pashamuotti ja vuoraa se puhtaalla harsokankaalla. Puisen pashamuotin voit tarvittaessa korvata kahvisuodattimella tai esimerkiksi puhtaalla kukkaruukulla.

5.–6. Täytä muotti pashamassalla. Laita muotin päälle paino, kuten pieni lautanen. Anna pashan valua jääkaapissa yön yli. Koristele valmis pasha pääsiäisen väreihin sopivilla hedelmäpaloilla.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tilaa ja nouda