• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pashajälkiruoka

Pashajälkiruoassa on pashasta tuttuja makuja. Jälkiruoka on nopea ja helppo valmistaa keväiselle aterialle.
Pashajälkiruoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 15 min
  • 180 kcal / annos (115g)

Ainekset

8 annosta

Päälle

    • kiivejä tai ananaskirsikoita

Valmistus

alle 15 min
  1. Siivilöi persikat liemestä ja kuutioi kahdeksan jälkiruokakulhon tai juomalasin pohjalle.
  2. Sekoita rahka ja marmeladi. Hienonna veitsellä rusinat ja pähkinät karkeaksi rouheeksi, lisää rahkaseokseen ja mausta sitruunanmehulla.
  3. Vatkaa vaniljakastike löysäksi vaahdoksi ja sekoita rahkan joukkoon. Lusikoi seos laseihin persikkakuutioiden päälle ja nosta kylmään.
  4. Koristele pasha-annokset hedelmillä ja tarjoa jälkiruoaksi.

Ravintosisältö perannos 115g100 g

  • 180 kcal760 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja26 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2