• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pasta alla bolognese

Pasta alla bolognese
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Päälle

    • parmesaanijuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna sipuli ja leikkaa porkkana, selleri ja kinkku aivan pieniksi kuutioiksi. Kiehauta sipulisilppu, kasvis- ja kinkkukuutiot sekä hienonnetut valkosipulinkynnet pannulla öljyssä, kunnes sipuli on hiukan läpikuultavaa.
  2. Lisää jauheliha pannulle ja anna sen ruskistua. Lisää tomaattimurska, viini tai vesi, tomaattipyree sekä mausteet ja suola. Anna kiehua hiljaa kannen alla noin 20 minuuttia ja lisää tarvittaessa vähän vettä.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa välittömästi kastikkeen kanssa. Tarjoa lisäksi parmesaania.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 342 kcal1 440 kJ
  • Proteiinia29,4 g
  • Hiilihydraatteja10,2 g
  • Rasvaa20,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille