• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Pasta-broilerivuokaReseptin teki kumppani

Pasta-broilerivuoka

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 150gkuivattua pastaa
    • vetttä
    • suolaa
    • ruokaöljyä

Höystö:

    • 280gbroilerin paistisuikaleita
    • 1rklruokaöljyä
    • 1pskasvissuikalesekoitusta
    • 2valkosipulin kynttä murskattuna
    • paprikajauhetta
    • pippurimaustetta
    • oreganoa
    • 1/2dlkurkkusalaattia
    • murunen sinihomejuustoa

Pinnalle:

    • juustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta keitinvesi pois. Sillä aikaa, kun pasta kiehuu, valmista höystö.
  3. Ruskista broilerin paistisuikaleet.
  4. Lisää joukkoon loput ainekset.
  5. Sekoita ja kypsennä 5 minuuttia pannun sisältöä koko ajan käännellen.
  6. Levitä kypsä pasta voideltuun uunivuokaan ja kaada höystö päälle.
  7. Ripottele juustoraaste pinnalle.
  8. Kypsennä ja kuorruta 225 ºC noin 20 minuuttia.
  9. Nauti raastesalaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua