• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Patonkiveneet

Patonkiveneet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 135 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise patongit pituussuunnassa kahtia. Sivele puolikkaille tomaattiketchuppia. Taittele leikkeleitä leiville ja päällystä puolitetuilla ananasviipaleilla sekä paprikasuikaleilla. Ripottele pinnalle juustoraastetta
  2. Paista patonkiveneitä 225 asteessa noin 15 minuuttia eli kunnes juusto on sulanut ja ruskettunut kauniisti. Ripottele pinnalle basilikaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 135 kcal564 kJ
  • Proteiinia6,38 g
  • Hiilihydraatteja24,7 g
  • Rasvaa0,86 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille