• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
PatonkiveneetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Patonkiveneet

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 135 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • n. 2dlPirkka tomaattiketsuppia
    • n. 200gPirkka broilerin fileeleikkelettä
    • tai -keittokinkkuleikkelettä
    • 1tlk(227 g)Pirkka ananasviipaleita
    • 1/2paprika suikaloituna

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise patongit pituussuunnassa kahtia. Sivele puolikkaille tomaattiketchuppia. Taittele leikkeleitä leiville ja päällystä puolitetuilla ananasviipaleilla sekä paprikasuikaleilla. Ripottele pinnalle juustoraastetta
  2. Paista patonkiveneitä 225 asteessa noin 15 minuuttia eli kunnes juusto on sulanut ja ruskettunut kauniisti. Ripottele pinnalle basilikaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 135 kcal564 kJ
  • Proteiinia6,38 g
  • Hiilihydraatteja24,7 g
  • Rasvaa0,86 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua