Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Pekingin possuReseptin takana kumppani

Pekingin possu

Pekingin possu on alle puolessa tunnissa syntyvä sianlihasta ja kasviksista syntyvä kiinalainen herkkuwokki. Tarjoa basmatiriisin ja salaatin kanssa.

Ainekset

2 annosta
    • 1/2rklrypsiöljyä
    • 1tlcurrya
    • 1/2tlkurkumaa
    • ripausinkivääriä
    • 200gporsaan suikalelihaa
    • 125gpakastekasviksia
    • 0,5dlrusinoita
    • 0,25dlhunajaa
    • 1/2rklviinietikkaa
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1tlvalkosipulista yrttimaustetta
    • 1/2tlktomaattimurskaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna öljy wokissa tai paistokasarissa.
  2. Lisää mausteet ja anna kiehua hetken aikaa. Ruskista lihasuikaleet.
  3. Lisää loput ainekset ja hauduta 20 minuuttia.
  4. Tarjoa basmatiriisin ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille14 arvostelua