
Pekoni-kermapasta
Kermainen pekonipasta maistuu koko perheelle. Täydellistä lohturuokaa.
alle 15 min
Ainekset
- vettä
- suolaa
- rypsiöljyä
- 300gtuorepastaa
Kastike:
- 150-170gpekonikuutioita
- 1dlhillosipuleita
- 2rklsinappia
- 2dlruokakermaa
- suolaa
- vasta rouhittua valkopippuria
- tuoreyrttiä esim.basilikaa
Valmistus
alle 15 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele kuumalla vedellä.
- Kastike: Ruskista pekonikuutiot. Viipaloi hillosipulit ja lisää ne sekä sinappi ja kerma pannuun. Mausta rouhitulla valkopippurilla ja keitä 1-2 minuuttia.
- Lisää yrttisilppu ja pasta kastikkeeseen. Kuumenna. Halutessasi voit tarjoilla ruoan raa´an kananmunan keltuaisen kanssa.
- Raikas salaatti maistuu pasta-aterialla.
Kommentoi
MITÄ? HILLOSIPUELITA