Pekoni-kermapastaReseptin teki kumppani

Pekoni-kermapasta

  • alle 15 min

Ainekset

    • vettä
    • suolaa
    • ruokaöljyä
    • 300gtuorepastaa

Kastike:

    • 150-170gpekonikuutioita
    • 1dlhillosipuleita
    • 2rklsinappia
    • 2dlruokakermaa
    • suolaa
    • vasta rouhittua valkopippuria
    • tuoreyrttiä esim.basilikaa
    • kananmunan keltuaisia

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele kuumalla vedellä.
  3. Kastike: Ruskista pekonikuutiot.
  4. Viipaloi hillosipulit ja lisää ne sekä sinappi ja kerma pannuun.
  5. Mausta rouhitulla valkopippurilla ja keitä 1-2 minuuttia.
  6. Lisää yrttisilppu ja pasta kastikkeeseen.
  7. Kuumenna.
  8. Halutessasi voit tarjoilla ruoan raa´an kananmunan keltuaisen kanssa.
  9. Raikas salaatti maistuu pasta-aterialla.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille